Recaro_Logo.svg

SAFE. SIMPLE. CONVINCING

RECARO er vel nok det verdens mest anerkendte mærke inden for produktion af bilsæder. Den tyske virksomhed har efterhånden mange år på bagen. Den startede oprindeligt i 1906 af Wilhelm Reutter, som i de første mange år producerede karosserier til biler under navnet Reutter Carosserie-Werke. I 1963 slog man over på at fabrikere sæder til biler, lastbiler og fly, og med forbogstaverne fra det hidtidige firmanavn skabte man navnet og brandet RECARO.

Efter årtier som den absolut førende inden for sports- og ergonomisæder, er serien af autostole kommet til. Siden er det blevet til stribevis at TESTVINDER produkter, og vi er i den grad stolte over at have RECARO i vores produktportefølje.

Fra 0-13 Kg.

Recaro Guadia

Fra nyfødt og op til 13 Kg. anbefaler vi årets testvinder ud af 34 testede stole. Recaro Guadia. Stolen er bagud vendt og monteres nemt med bilens sikkerhedssele, eller med  ISO-FIX basen der kan tilkøbes. Stolen vejer kun 4 KG.og er monteret med praktisk bære håndtag.

Guardia har en god polstring og god siddekomfort, samt ben støtte, og yder den optimale side og hoved beskyttelse til barnet. Betrækket er naturligvis aftageligt og vaskbart .  Leveres i 8 friske farver. 6 Stjerner ud af 6 mulige i FDM barnestoltests

Fra 9 - 36 Kg.

Fra 9 - 36 Kg.

I denne vægtgruppe , har vi et stort udvalg af forskellige autostole fra bl.a Recaro , Concord og Well-Don.

En af de sikreste, mest gennem testede, og prisvindende stole er Recaro Young sport.

Den har indbyggede seler, hvilebeslag, kraftig side beskyttelse og monteres nemt med bilens sikkerhedsseler. Den er udformet således, den vokser med barnet og kan justeres så den passer optimalt fra 9 - 36 KG.

Det er naturligvis vigtigt at din nye barnestol er montere korrekt i din bil for at yde den rigtige beskyttelse af dit barn i tilfælde af uheld.

Vores uddannede personale hjælper naturligvis med monteringen i din bil.

Kig forbi og se vores brede udvalg .

Fra 15 - 36 Kg.

Det er desværre en udbredt misforståelse at barnet i aldersklassen 4-11 år er tilstrækkeligt beskyttet  med bilens sikkerhedssele eller en selepude.

Rådet for større færdsessikkerhed anbefaler at så længe barnet kan sidde i en barnestol , skal man vælge dette.

En barnestol beskytter barnes hoved , nakke og krop i tilfældet af en sidekollision, og giver samtidigt en langt mere ergonomisk siddeposition for barnet. De brede side beskyttelser fungere samtidigt som hovedstøtte hvis barnet falder i søvn under kørsel. Den indbyggede sele justering sikre at selen altid sidder korrekt over barnets skulder og hofter.

En selepude er godkendt og gør du ikke får et klip i kørekortet , men yder ikke den optimale beskyttelse af dit barn.

Jo bedre dit barn sidder på køreturen , jo sjovere bliver turen for alle passagere, samt giver ro til førenren af bilen til fuld koncentration på vejbanen.