Franzis

Transparante motor modeller og julekalendre

Franzis forstår, hvordan man i juletiden begejstrer fans og samlere af køretøjsmodeller af høj kvalitet. Med julekalendere, der bringer megen glæde og et interessant tidsfordriv. Et flot køretøjsmotiv gemmer på 24 påtrykte bokse af forskellig størrelse, så der i tiden 1.-24. december hver dag venter dig eller en anden gavemodtager en ægte overraskelse. Samles nemt uden brug af lim! Med masser af ekstrainformation og lydmodul i en yderst dekorativ modeludgave med lys. Du ender med en køretøjsmodel, der er absolut tro mod originalen, som perlen i din samling.

I 24 trin opstår med dette Franzis-byggesæt en fornem forestillingsverden omkring en modelversion af bilmodellen. Den medfølgende bog i stort format fører dig gennem hele den legendariske historie af modellens historie. Og ved tryk på en knap kan du nyde lyden af den typiske motorstøj, som forfører enhver liebhaver ind i bil universet.

Motor-samlesæt fra Franzis er virkelig værd at kaste et blik på og er for alle, som forstår teknikken bag stempel-forbrændingsmotorer og gerne vil vise den frem. Det transparente hus af plast gør det muligt at kigge ind til kopierne af de klassiske motorkoncepter, som ligner helt ned til mindste detalje. Krumtap- und knastaksel, stempel og plejlstang samt hele ventilstyringssystemet på funktionsmodellerne er bevægelige ligesom på originalen. Selv tændgnisterne simuleres med LED'er. Ligesom på de store forbilleder skrues eller kobles Franzis-modelmotorernes enkeltdele sammen. Den medfølgende bog med udførlig samlevejledning hjælper med dette og giver masser af interessant baggrundsinformation.