Package-layers-and-benefitscrop-1024x335

PitCrew er autoriseret Ceramic Pro samarbejdspartner og coatingcenter. Vi forselger nye fælge samt ruder, men ikke biler. 

Vil du passe på dine nye fælge, give dem en mere modstandsdygtig og afvisende overflade kan vi nu tilbyde en professionel og langtidsholdbar beskyttelse. 

Vi arbejder med 2 forskellige typer produkter afhængig af fælgens lakering og hvordan du ønsker den færdige overflade. På blanke lakerede fælge vælges oftest 9H forselgeren og på mat og satin overflader Wheel&Caliper forsegleren. Vi har coatede fælge i butikken således du kan se forskellen på de 2 behandlinger.

En behandling af 4 fælge koster FRA: Kr.1800,- incl moms. 

Forsegling af for rude koster Kr 800,-

 

Ceramic Pro Wheel & Caliper er designet til at kunne modstå de ekstreme forhold, som der opstår omkring hjulene på et køretøj. Denne permanente coating efterlader en avanceret varme- og kemi resistent overflade, som sikrer dine fælge og kaliber imod skader fra støv, bremsestøv, småsten, varme, m.v.

Udover at være beskyttet ved at have en styrke på mindst 9H, vil selve coatingens avancerede teknologi give en yderst hydrofobisk overflade, så dine fælge vil være rene i længere tid.

  • 9H Permanent Coating
  • Anti-graffiti
  • Giver højglans effekt
  • Gør overfladen nem at rengøre
  • Beskytter fælge og kaliber imod bremsestøv
  • Sparer tid og penge
  • Varmeresistent op til 1200⁰C
  • UV-resistent
ceramic_pro_wheel_and_caliper

Verdens førende nanokeramiske overfladebehandling

Den nyeste generation af overfladebeskyttelse

Gennemtestede og certificerede resultater

Ceramic Pro er en gennemsigtig keramisk overfladebeskyttelse. Den er baseret på revolutionerende nanoteknologi udviklet af NanoShine Ltd. Ceramic Pro påføres direkte på lakkens overflade efter korrekt forarbejde, og skaber en ekstremt solid overflade, der permanent beskytter overfladen, der behandles.

Oprindeligt blev Ceramic Pro udviklet som en industriel overfladebeskyttelse til alle typer overflader. Produktet vil efter korrekt påføring skabe en usædvanlig stærk og holdbar barriere, der forhindrer de velkendte skader fra fx syre, UV-stråling, vejret, korrosion, vandalisme, m.v.

Ceramic Pro kan kun påføres af  certificerede Ceramic Pro Centre.

Alle Ceramic Pro produkter er testet og verificeret af SGS – verdens førende uafhængige test- og certificeringsvirksomhed. Det betyder at de ikke blot lover fantastiske egenskaber og ekstrem holdbarhed – de kan bevise det! Hele Ceramic Pro sortiment er giftfri. Ceramic Pro er endda den eneste keramiske overfladebehandling, som er fri for organometriske forbindelser, og som er certificeret af IMO. IMO er en specialiseret enhed under FN (Forenede Nationer), som arbejder for mindre forurening i den maritime branche, og pt. påvirker 98% af al maritim shipping i verden.

IMG_2046

Hvordan er det muligt?

Originallakken holdes intakt

Når produktet Ceramic Pro 9H er hærdet har den hårdhed på Mohs hårdhedsskala, som hedder  “over 9H”. En gængs rubin har en hårdhed på 9H, en diamant 10H. Altså bliver overfladen utrolig hård! Alu fælges klarlak har normalt kun en hårdhed fra 2H til 3H. Det hærdede produkt vil altså beskytte din lak bedre end noget andet. Farven vil ikke blive afbleget eller tage skade af solens stråler, da Ceramic Pro bes kytter imod UV-stråler og oxidation.

Skinnende & selvrengørende

Nanoteknologien i alle Ceramic Pro produkter, gør det muligt at fylde alle lakkens mikroskopiske porrer ud med de keramiske nanopartikler. Det skaber et jævnt, skinnende og ekstremt hydrofobisk ydre. Ceramic Pro mindsker friktionen på overfladen, og sikrer på den måde at fx flyverust, insekter, smuds, tjære, graffiti, m.v. får utroligt svært ved at sætte sig fast. Vand sætter sig på lakken som små fine perler, og så snart det rinder af, vil det trække skidtet med sig.

Det kalder vi for en selvrengørende effekt.

Permanent beskyttelse

Ceramic Pro 9H skal kun påføres én gang så længe overfladelaget holdes ordentligt. Når belægningen er hærdet på overfladen, kan den kun fjernes ved kraftig slibning. Dette er en af grundene til, at Ceramic Pro er et helt unikt produkt sammenlignet med voks og andre overfladebehandlinger, som alle er blevet slidt ud i en kort periode ved normal vask og nemt kan fjernes med milde kemiske midler.

Af samme grund kan Ceramic Pro kun påføres af certificerede eksperter.

ceramic_pro_9h-150x150
ceramic_pro_diamond-150x150
ceramic_pro_skjold-150x150
download
OZ-Paddock-store
pitcrewlogo-1
download (8)
Sparco-logo-vector
logo_web_negativo