Bilernes infotainment system kommer hurtigt til at virke gammeldags, da udviklingen går meget stærkt. Nu er det muligt at opgradere din bil med Apple CarPlay og Android Auto eftermontering på den originale skærm og dermed få samme smarte funktionalitet som i de nye biler. Apple CarPlay/Android Auto systemet monteres helt skjult og det betjenes via de originale knapper eller touchskærmen - det er derfor også muligt igen af afmonterer uden spor, hvis du kører i en leasingbil.

CarPlay/Android Auto er en standard, der er en smart og sikker måde for dig at bruge din smartphone på i bilen. Så holder du fokus på vejen. Med Apple CarPlay/Android Auto eftermontering kan du få din mobil vist på displayet, så du nemt kan få rutevejledning, foretage opkald, sende og modtage beskeder, lytte til musik og meget mere.

Systemet tilbyder dig nem navigation og omfattende lyd- og kommunikationsmuligheder, afspilning af spillelister eller streamings tjenester samtidig med, at du har rettet blikket sikkert mod vejen.

Håndfri telefonopkald, sms, musik og meget mere

Apple CarPlay/Android Auto bruger stemmekontrol, så du kan få trinvis rutevejledning, foretage opkald, sende og modtage beskeder, lytte til musik og meget mere uden at slippe rattet. Systemet fungerer endda med de indbyggede kontrolelementer i din bil – som berøringsskærm eller knapper.  Din Smartphone kobles ganske enkelt til systemet enten trådløst eller via af et USB-stik, og så har du lynhurtigt adgang til dine apps på bilens skærm.

En brugerflade du kender fra din SmartPhone

Med Apple Carplay/Android Auto skal du ikke sætte dig ind i et nyt system, men du får den lækre brugerflade, du allerede kender fra din smartphone. Udover de funktioner, der allerede ligger i din telefon, finder du i App Store / Google Play, en lang række Apps der åbner op for et hav af muligheder for underholdning og hjælp til navigation, når du er på landevejen.

download
Android_Auto_Logo

Klik på billedet for at se mere om din bil

Finder du ikke din bil i oversigten så fortvivl ikke.

Der kommer hele tiden nye produkter og nye løsninger.

Måske findes der ikke et Apple Carplay/Android Auto modul til din bil, men det kan være der findes en opgraderingsmulighed af din nuværende radioløsning.

Send os gerne en mail på Butik@pitcrew.dk så kommer vi tilbage med løsningsmuligheder. Mailen skal indeholde dit registreringsnummer og et billede af din nuværende radiomontering.