Paddock network.

PitCrew og OZ- Racing har indgået et nært samarbejde og vi er stolte at være udvalgt som en af de få Paddock forhandler i Danmark og den eneste på Sjælland.

Vi har de seneste nyheder og et stort udvalg af OZ og MSW brede fælgprogram.

Derudover har vi altid lidt spændende fælge fra Formel 1 og Tom Kristensens Le Mans Audi fælg stående, så du kan opleve hvor ekstremt lette disse fælge fra motorsportens topklasser er.

Hos PitCrew tilbyder vi montering og afbalancering af dæk og fælge.

OZ fælge er jo utroligt flotte, men det er ikke sikkert din bedre halvdel, deler den samme begejstring og har lyst til at have dem stående i spise stuen. Vi tilbyder derfor også opbevaring og skift af dine sommer og vinterhjul.

OZ- Italiensk design og racing

Siden grundlæggelsen har OZ foretaget en stilistisk rejse, drevet efter en stræben efter morgendagens hjul – inspireret af det bedste i den italienske designtradition, vel-proportionerede hjul, kombineret af det typiske OZ racerbils DNA.

En blanding af traditionelle værdier og en innovative, adrenalin-drevet vision er medspiller på OZ Design Lab.

OZ Design Lab er der, hvor designeres og ingeniøres tanker investeres i dag, i alt hvad vi vil opnå i morgen. En gruppe talentfulde mennesker, med speciel indsigt, der er i stand til at sætte spørgsmålstegn ved nutiden og bygger på deres kreativitet, for at komme op med nye projekter, der er funktionelt og æstetisk er på frontlinjen.

OZ blev etableret i 1971; en passion for fælge har drevet det til at blive en legende i bilverdenen. De sejre vi har vundet sammen med de mest ikoniske navne i motorsport, og vores fortsatte stræben efter succes, har sikret OZ en plads som industriens leder.

OZ har været involveret i motorsport i over 30 som Leverandør til de mest præstigefyldte team, i alle slags konkurrencer i verden (F1, Rally, Le Mans, DTM, Indy..). Det utrolige antal sejre og verdenstitler i OZ's historie, udgør essensen af excellence og det mest håndgribelige bevis på OZ produkternes kvalitet og ydeevne.

OZ vælges af piloter og teams på grund af vores evne til at udvikle banebrydende projekter og højt ydende fælge, hvor teknologi, kvalitet og sikkerhed udtrykkes på de højeste niveauer. OZ skabte tekniske Fælg ved at anvende alle de mest avancerede produktionsteknologier og materialer, for at ramme den optimale balance mellem styrke og elasticitet, stressbestandighed og lethed. Resultaget er højt ydende, smedede aluminiums- og magnesiumshjul.

OZ opfylder de specielle krav fra prestigefyldte bilfabrikanter, så som Ferrari, Lamborghini, Maserati, Aston Martin, Lotus og McLaren, for blot at nævne nogle stykker. 

Disse partnerskaber har resulteret i eksklusive projekter og ekstremt højteknologiske fælge med et udsøgt design.

I racerverdenen er OZ synonym for sejr og tallene taler for dem selv.

OZ har været en del af Formel 1 siden 1985, og af WRC siden 1988 og har samlet vundet over 150 titler. I dag er OZ det mærke, som oftest sidder på racerbiler.