download

Montering og afbalancering i butikken

Hos Pitcrew kan du købe næsten alle dækmærker, afhængig af din bil og dit kørselsmønster. Vi er eksperter i at hjælpe dig med at finde ud af, hvilke dæk der dækker dine behov pris. Vi ved alt om vejgreb, rullemodstand, hastighed, belastning og dækstøj. En af vores foretrukne dækleverandører er Yokohama og det er der flere årsager til. Med et Yokohama dæk får du et kvalitetsprodukt, der er godkendt og sidder originalt monteret på bla. Mercedes, Audi,WV, Porsche, Toyota, Honda, Mazda, AMG m.fl. Desuden tilbyder Yokohama en helt ekstraordinær dæk garanti ordning, du kan læse mere om længere nede på siden.  Vi lagerfører de fleste størrelser og kan leverer og monterer de fleste dæk samme dag. 

 

Dækgaranti

Din sikkerhed for at kunne køre bekymringsfrit på dine dæk!

Yokohama Danmark tilbyder nu garanti på alle Yokohama dæk til personbiler, SUV/4x4 og varevogne købt hos en forhandler i Danmark efter den 1. Juli 2017. Yokohama dækgaranti er en 100% gratis service og gyldig i 36 måneder fra købsdato. Det kan give dig ro i sindet i følgende tilfælde:

Punkteringer
Punkteringer inkluderer skader på dækket fra skarpe/spidse objekter, f.eks. søm, glasskår og lignende. En punktering fører til tab af dæktryk og kan medføre at dækket ødelægges.

Kantstensskade
Kørsel henover eller ind i en kantsten i en skarp vinkel kan medføre at indvendige tråde i dækket får brud og at dækket dermed vil nedbrydes over tid.

Hærværk
Hvis dit Yokohamadæk bliver beskadiget p.g.a. en af ovenstående punkter vil du være berettiget til hel eller delvis kompensation baseret på dækkets alder og købspris. Se tabellen nedenfor. Bemærk venligst at garantien kun dækker hvis det beskadigede dæk udskiftes med et nyt dæk fra Yokohama hos en af vore forhandlere.

Læs mere

Dæk typer

Yokohama Advan Sport.

Ultra luxus sportsdækket, hvor du opnår en perfekt balance mellem sport og komfort. Det har enestående våd egenskaber og høj kurvestabilitet. Dækket er B.la originalmonteret på Porsche Cayenne, Panamera og BMW M5.

Et ægte High-Preformance dæk til den kræsne bilist.

Advan Fleva.

Sportsdækket med lydsvage egenskaber, imponerende vejgreb, også i vådt føre, samt exceptionelt greb og retningsstabilitet.

Blue earth.

Det perfekte dæk til touring biler, med god komfort, stabilitet, lav rullemodstand og holdbarhed.

 

 

Læs mere

Yokohama

Yokohama supporterer en lang række motorsports events med sit knowhow/dækteknologi og er i kontant udvikling for at forbedre sine produkter til maksimal ydeevne. Yokohama er officiel dækleverandør til bade FIA World Touring Car Championship og European WTCC og European Touring Car Cup ETCC i 2014.

YOKOHAMA leverer ultimative dæk til alle aspekter af effektivitet til alle forhold. Derfor har talrige førende bilproducenter givet valgt at udstyre deres High Performance biler med YOKOHAMA produkter.

Læs mere