Hos PitCrew er vi bredt dækkende og kan levere alle reservedele til din bil. Vi får leveret reservedele 5 gange dagligt, så har vi ikke den del du skal bruge, skaffes den fra hovedlageret i løbet af nogle timer. Vi har alt fra forlygtepærer, bagbroer, bremse og sliddele, støddæmpere, fjedre, nye lygter og sidespejle.

Vi kan leverer det meste indenfor få timer.

Bosch Aerotwin

SIKKERHED FOR KLART UDSYN:

Vinduesviskere fra Bosch garanterer en perfekt viskerydelse selv ved ekstreme vejrforhold.

Perfekt udsyn og optimal sikkerhed har overbevist masser af bilister. Således har læserne af bilmagasinerne „auto motor und sport“ og „Auto Bild“ gentagne gange valgt Bosch til det bedste mærke inden for kategorien „Vinduesviskere“.

Selv ved høje hastigheder kan man stole på Aerotwin. Det aerodynamiske design garanterer optimale synsforhold - også ved krævende vejrforhold. Den skræddersyede fjederskinne sørger for højeste viskekvalitet – overalt på ruden.

Twin-vinduesvisker fra Bosch benyttes, når der behøves særligt høj vejrbestandighed. Dens robuste metalbøjlesystem og den dobbelte korrosionsbeskyttelse gør den særligt slidstærk, og giver den en særlig lang levetid. Den sikrer vedvarende en optimal rengøring og maksimal sikkerhed.

Vi lagerfører også bagrude viskere.

Altid gratis montering!

Gulf smører olier

- KVALITET FRA KLASSISK TIL MODERNE

Gulf er i dag en stor global virksomhed med distributører i mere end 100 lande og i over 40 år har Team Gulf deltaget i Le Mans.

Gulf smøremidler er kendt verden over til brug i biler, varebiler, motorcykler og selv små både.

Gulf har en af de mest omfattende serier af smøremidler på markedet med de nyeste OEM anbefalinger. Gulf har produkter egnet til brug i stort set alle typer af køretøjer og maskiner. Sortimentet strækker sig fra de nyeste specifikationer og højeste ydeevneprodukter, frem til mere økonomiske og robuste produkter egnet til brug i ældre og klassiske biler, eller hvor økonomiske prioriteringer ligger andetsteds.

I vores sortiment at olier fra Gulf har vi udover de "almindelige" motorsmøreolier en række relaterede olietyper. Vi kan bl.a. nævne gearolie til manuel og automatisk, 2- og 4-takts olie, specialolier til plæneklippere og kædesave, samt bremsevæske, AD-Blue og meget mere.

Alle Gulfs produkter er produceret, så de lever op til de mest krævende kvalitetsstandarder.

Phillips

PHILIPS - DEN RIGTIGE AUTOPÆRE TIL DIT BEHOV

Philips er verdens førende producent af lyskilder til biler. Alle Philips halogen-forlygtepærer er fremstillet af kvartsglas. Det betyder, at Philips forlygtepærer giver dig et bedre lys og holder længere end andre tilsvarende forlygtepærer.

Philips tilbyder 6 forskellige serier forlygtepærer. Det gør det muligt at finde den helt rigtige pære til dit og din bils behov, hvad enten du ønsker mere lys eller pærer, der ikke skal skiftes så ofte og oven i købet skåner miljøet.

Vidste du at:

 • 60 % af alle bilulykker sker, når det er mørkt. Et godt lys er derfor vigtigt for din sikkerhed!
 • Et godt nærlys oplyser vejbanen 100 m foran bilen. Det giver dig gode muligheder for at opdage og undgå eventuelle forhindringer. Et dårligt nærlys oplyser kun vejbanen 30-50 m frem. Den væsentligste årsag til forskellen mellem et godt og et dårligt forlys er kvaliteten på forlygtepæren.
 • Dine øjne bliver dårligere til at optage lys og se i mørke i takt med, at du bliver ældre. En 40-årig skal bruge dobbelt så meget lys som en 20-årig for at kunne se det samme i mørke. Derfor er forlygtepærer med mere lys et godt valg, når du er 40 år eller derover.

Mann kabinefilter

FÅ BEDRE INDEKLIMA I BILEN OG UNDGÅ ALLERGENER

FreciousPlus - kabinefilteret mod allergener, skimmel og fint støv.

Når udstødningsgasser og allergener trænger ind i kabinen, bliver luften i bilen ubehagelig. Kabinefiltret forhindrer indtrængning af støv, pollen, dieselsod og lugt i bilen. Det nye Frecious Plus kabinefilter garanterer højere komfort under køreturen. Filteret bremser væksten af bakterier og skimmelsvamp med mere end 98 % og forhindrer, at disse kommer ind i kabinen via ventilationssystemet.

Hvorfor benytte kabinefilter fra Mann-FILTER
Fordi det er godt for dig og din familie!

Med et FreciousPlus kabinefilter fra MANN-FILTER får du et filter:
• der udskiller partikler på mindre end 0,5 mikrometer,
• der optager fugtigheden, der kommer ind udefra så dine ruder ikke dugger,
• der bremser væksten af bakterier
• der er særlig velegnet til allergikere

Så hvorfor gå på kompromis med kvaliteten?

Ferodo

MILJØVENLIG BREMSEKLODS
Ferodo, en af de største OE-producenter af bremseklodser i verden, har udviklet en ny banebrydende bremseklods - ECO-FRICTION til bilindustrien, og den er nu blevet frigivet til eftermarkedet.

Bremseklodserne har en endnu bedre stoppeevne*, hvilket gør dem til en af de mest sikre klodser på markedet.

En miljøvenlig bremseklods
Samtidig er sammensætningen af selve friktionsmaterialet, gjort "grønnere" ved, at Ferodo har reduceret og erstattet flere af de skadelige komponenter i bremseklodsen med nye og miljøvenlige materialer.
Kobber- og zink er erstattet af jern, mens stoffet stoffet antimon, der kan være skadeligt for kroppen, helt er fjernet.
Den nye banebrydende bremseklods, som Ferodo leverer til bl.a. Mercedes og Audi, er nu, gjort tilgængelig for eftermarkedet.

SACHS

STØDDÆMPERE FRA EUROPAS STØRSTE OE LEVERANDØR
Siden 1929 har SACHS stået for høj tysk kvalitet.
Hvorfor vælge SACHS støddæmpere:
• SACHS er hovedleverandør til OE
• SACHS bliver førstegangsmonteret på en langt række bilmodeller
• SACHS støddæmperne bliver udviklet og produceret i Europa

SACHS –  innovativ tysk perfektion, høj kvalitet og sikkerhed – både til bilfabrikkerne og eftermarkedet.

Eibach

Sports undervogne

PitCrew fører et bredt sortiment af produkter til bilens undervogn. Det er bl.a. fælge, hjulbolte og møtrikker, samt spacere og sænkningssæt. Også når vi taler spacere og sænkningssæt, tilbyder vi et af markedets klart bedste programmer – Eibach Performance Springs, Made in Germany ! Det er ikke en tilfældighed at al professionel motorsport vælger Eibach. Uanset om vi snakker kongeklassen Formel 1, Le Mans, DTM, DTC eller andet, så er Eibach det foretrukne valg. De skyldes at Eibach producere løsninger af højeste kvalitet, og siden 1950´erne har gjort det på egne fabrikker. Det har givet fabrikken en enorm viden og erfaring, hvilket eneste produkt de laver er beviset på. Selve hovedafdelingen ligger i Finnentorp i Tyskland, og det er herfra vi får vores leverancer.

Sortimentet er sammensat af disse kategorier:

 • Sænkningssæt med TÜV godkendelser
  • Pro-kit (Sænker op til 40 mm alt efter bilmodel)
  • Sportline (Sænker op til ca. 50 mm alt efter bilmodel)
 • Komplet undervogne er et sæt indeholdende både sænkningsfjedre og dæmpere. Sidstnævnte er produceret af Tyske Bilstein. Med TÜV godkendelser.
  • B12 Pro-kit (Sænker op til 40 mm alt efter bilmodel)
  • B12 Sportline (Sænker op til ca. 50 mm alt efter bilmodel)
   • Pro Street S er komplette sæt med både fjedre og dæmpere. De er justerbare i højden, fra 20 til 70 mm afhængig af bilmodel. Fremstillet i rustfri stål.
 • Anti-roll over kit / Stabilisatorer
  Giver ikke en synlig forskel på bilen, men en meget tydelig mærkbar forskel. Sikre et væsentlig bedre vejgreb og ”handling” i kurver og på snoede veje.
 • Spacere
  Fremstillet i let aluminium med ekstra høj styrke, og coated så de imødekommer DIN 50021 kravet. Dermed bevares både udseende og styrke selv på danske veje, hvor vi i dele af året må leve  med at der bliver saltet. Vores spacere kan leveres i både blank alu, og i sort. Stort sortiment i alt efter tykkelse, centrering og hulafstand.

E-CRUISE FARTPILOT

VEJEN TIL SIKKER, BEHAGELIG, ØKONOMISK KØRSEL
 • Komfort og sikkerhed
 • Undgå klip i kørekortet
 • E-Drive fartbegrænser-app

Vælg farten, aktiver fartpiloten, læn dig afslappet tilbage og kør derudad.

E-Cruise Fartpilot er den direkte vej til mere behagelig, mere sikker og mere økonomisk kørsel uden ærgerlige fartbøder. Den travle og flittige bilist vil hurtigt værdsætte, hvordan fartpiloten optimerer kørslen, også på lange ture med f.eks. campingvogn eller trailer.

E-Cruise Fartpilot byder på jævn, glidende kørsel med mulighed for at accelerere eller slå fartpiloten fra blot med en let berøring af den smarte betjeningsarm eller ratkontakt. Fartpiloten bliver også slået fra ved en let berøring af bremse eller kobling. Alle fordelene opnås selvfølgelig helt uden indvirkning på de øvrige køreegenskaber.

E-Cruise Fartpilot rummer en række praktiske funktioner, som tilfører en ny dimension til livet på landevejen.

Varta

Stol på VARTA®

Uanset hvor du skal hen, giver VARTA batterier al den energi, du har brug for på turen. Hvad enten du lige har fået din første bil, eller om du ejer en bil med Start/Stop funktion eller du kører en bil med meget udstyr og stort energibehov, tilbyder VARTA's Black, Blue og Silver Trio Dynamic batterier den energi, du har brug for.

Millioner af biler, racerbåde, motorcykler og autocampere er udstyret med vores produkter. Vores ingeniører tilfører hvert eneste VARTA batteri ekspertise og præcision. VARTA batterier har en længere levetid, er mindre modtagelige for korrosion og bidrager til at reducere bilejerens udgifter. Det gælder i øvrigt for alle vores produkter, lige fra Start/Stop serien til vores Professional-sortiment til racerbåde. Når du vælger VARTA, vælger du pålidelig præcisionsteknologi, som leverer den bedste produktionskvalitet i sin klasse.

Innovation med et formål - VARTA batterier er drivkraften bag brændstofbesparende innovationer som Start/Stop motorer. De er fremstillet med op til 20 procent lavere udledninger, samtidig vil de kunne genstarte din bilmotor igen og igen, og dermed reduceres dit brændstofforbrug effektivt.