Maisto_Logo_01

Hos PitCrew finder du altid et stort udvalg i modelbiler fra Maisto og Bburago. Vi lagerfører biler i størrelserne 1:24 og 1:18 , hvilket er de flotteste og mest detaljerede. Er du på udkig efter en gaveide til den store eller lille dreng så har vi helt sikker noget for enhver smag. Maisto og Bburago's biler er altid i høj kvalitet med en flot og imponerende detalje grad. Modellerne er autentiske og tro mod original bilerne. Døre, front- og bagklap kan selvfølgelig åbnes og åbenbarer de flotte detaljer. En model for såvel samler samt små og store legebørn.

Priser.

1:24 Kr. 199,-

1:18 Kr. 449,-

Nogle specialmodeller samt Ferrari modellerne varierer i priserne

 

Størrelsesforhold 1:18

Størrelsesforhold 1:24

Fjernstyrede modeller

unnamed (1)

Disse fjernstyrede Formel 1 biler fra Maisto Tech er en virkelighedstro gengivelse af den originale bil med en detaljeringsgrad, du kun sjældent ser hos fjernstyrede biler. Faktisk er den lige så flot som en modelbil med samlerpotentiale. Med den nye 2,4 Ghz fjernbetjening er der mulighed for at køre med flere biler samtidig uden interferens. På trods af hastigheden er bilen nem at styre med den intuitive fjernkontrol med pistolgreb – en god bil til lettere øvede børn fra omkring 6 år.

Bilen kører på et kraftfuldt, indbygget Li-ion-batteri, som kan lades op via USB på kun 45 minutter – ladekablet følger med i pakken. Det samme gør 2 stk. AAA-batterier til fjernkontrollen.

Kr. 349,-

Mobile

Super fræk serie af fjernstyrede biler med metal karosseri, hvor designet henledes til nutidens sportsvogne.

Modellerne er leveret med den nyeste type af fjernstyring, 2.4Ghz, for problemfri kørsel, brede lavprofil dæk, som giver masser af greb i asfalten for en suveræn køre oplevelse. 

  • Skala: 1:16
  • Længde: 23,2 cm
  • Højde: 6,7 cm
  • Bredde: 12,3 cm
  • Frekvens: 2,4GHz
  • Hastighed: max 10-15 km/t

       Pris : 249,-

41LE790wM9L._AC_

Lækker 1:24 fjernstyret biler fra Maisto i  super flotte og veldetaljeret udgaver. Den rigtige bil til mindre børn. Med en tophastighed på 5-6 km/t og en pistolgrebs fjernbetjening, er den let at køre.

Leveres i forskellige bilmodeller

Fjernbetjening af pistolgrebs type 27/40 MHz.
Længde ca. 18 cm.
Fra 8 år.

Pris : 199,-

Ford GT

Ford GT i skala 1:6. Kæmpe bil på hele 57 cm som er super flot og utrolig detaljeret udført. Modellen har lys i forlygterne og ser virkelig imponerende ud, når man kører med den.
Bilens 2,4 GHz fjernstyring gør det muligt at køre op til fire biler på samme tid og rækkevidden er hele 35 meter. Bilen leveres med et opladeligt 6,4 V Li-Ion batteri og ladekalbel til USB
opladning. Ladetid ca. 60 minutter.

Længde 57 cm.
Fjernstyring 2,4 GHz
Fra 8 år.
Der skal bruges 2stk. AA batterier til fjernbetjeningen (medfølger i pakken).

 

Pris : 1.249,-

Super fræk Rock Crawler, som kommer frem overalt, modellen er selvfølgelig med 4-hjulstræk, men også med 4-hjulsstyring, som giver nogle fantastiske køreegenskaber.

 

Rock Crawleren kommer med den nyeste type af fjernstyring på 2,4GHz, som gør at flere kan køre på samme tid uden forstyrrelser.

Rock Crawleren kommer også med et genopladeligt batterier på 6,4 Volt, 2xAA batterier til fjernstyringen, og en USB oplader.

Pris : 799,-