Bridgestone Blizzak LM005 gør rent bord.

ADAC har talt – og det samme har FDM i Danmark og en række af de store, europæiske bilorganisationer: Blizzak LM005 er det suverænt bedste vinterdæk i 2020.

 

Sig vinterkørsel, og de fleste af os mærker straks fornemmelsen af, at bilen skrider ud under rumpetten på os. Derfor er det også indlysende, at vi først og fremmest tænker på vinterdæk som dæk, der skal kunne stå fast i sne og på is.

Men den danske vinter er ofte mere våd end hvid, og det stiller særlige krav til bilens vinterdæk. Med temperaturer lige over frysepunktet er det ikke nok, at bilens vinterdæk bider fast i sne og is – mindst lige så vigtigt for et godt vinterdæk til kørsel i den danske vinter er dækkets egenskaber på våd og tør vej ved lave temperaturer.

 

Europæiske bilorganisationer er enige: Blizzak LM005 er årets bedste vinterdæk.

ADAC, FDM og en række af de store, europæiske bilorganisationer har været i fuld gang med deres årlige tests af vinterdæk.

Og de er alle enige med ADAC og FDM om resultatet: Blizzak LM005 er en klar testvinder! Fra engelske Auto EXPRESS og de tyske organisationer auto, motor und sport og ACE, til ÖAMTC i Østrig og TCS i Schweiz lyder konklusionen, at det netop er egenskaberne på våd og tør vej, der adskiller Blizzak LM005 fra andre vinterdæk og gør dækket til en klar testvinder.

 

Facadebanner sommer [Gemt automatisk]

Blizzak LM005 – det bedste vinterdæk til den danske vinter
Ser vi på ADAC og FDM, så blev Bridgestones Blizzak LM005 dæk testet på VW Golf GTI med 205/55 R16-originalmonteringer, en dimension der er monteret på mange af de mest populære bilmodeller på markedet, og den mest solgte i Europa.

I FDM’s vinterdæktest 2020 scorer LM005 som det eneste dæk i klassen topkarakter med 5 stjerner.

ADAC, Europas største bilorganisation, gav Blizzak LM005 en samlet score på 2,0 – den bedste bedømmelse af alle profiler i testen – og kårede dækket som vinder i klassificeringen af de 15 testede profiler.

Specialudviklet gummiblanding passer perfekt til vinterkørse
Rent praktisk er det kombinationen af et anderledes og dybere dækmønster og en blødere type gummi, der sikrer vinterdæk et bedre vejgreb i sne, is og sjap end på sommer- og helårsdæk.

Blizzak LM005 skiller sig ud fra konkurrenterne. Dækket har Bridgestones Nano ProTech™-gummiblanding, som har et højt silicaindhold. Netop silicaen er med til at holde dækket blødt ved kolde temperaturer, så trækkraften maksimeres, og vejgreb og kørekomfort er i top i al slags vintervejr.

Blizzak LM005 er i øvrigt det første vinterdæk, der har fået EU-mærke A-grade for vådgreb for hele produktlinjen.

ADAC anerkender lang levetid og lavt brændstofforbrug
Udover at stå godt fast på vejen, så er der også god økonomi i Blizzak LM005. Med sin lave rullemodstand og sit lave brændstofforbrug er Blizzak LM005 et godt, økonomisk valg af vinterdæk. Det energibesparende dæk giver ikke kun gevinst i forhold til kilometertal og omkostningsbesparelser, men betyder også, at dækket frigiver færre emissioner ved kørsel.

De miljøvenlige egenskaber ved Blizzak LM005 er da også blevet anerkendt af ADAC, som har tildelt Blizzak LM005 fremragende værdier for lav rullemodstand og brændstofforbrug.

Blizzak LM005 fås også med Bridgestones DriveGuard-teknologi
Blizzak LM005 fås i øjeblikket i 171 dimensioner til personbiler og SUV/4x4 fra 14 til 22 tommer.

Bridgestones DriveGuard-teknologi er integreret i 24 meget efterspurgte dimensioner (16 til 18 tommer) af Blizzak LM005. I tilfælde af punktering kan man med Driveguard-dæk fortsætte med at køre op til 80 km ved en maksimal hastighed på 80 km/t.

Hvad kan vi gøre for dig ?

IMG_2047

OZ Paddock store.

Vi har altid et stort udvalg i udstillingen fra OZ og MSW, så vi kan servicerer dig med både dæk og hjulskift.

depositphotos_83779682-stock-photo-car-tires

Opbevaring.

Har du ikke plads til at opbevarer dine hjul, tilbyder vi opbevaring på eget lager.

tyre_change_1080_x_1920

Hjulskift

Vi skifter dæk og fælge mens du venter.

Ring og bestil tid :   35 42 85 00

tpms-wheels1

TPMS

Har din bil elektronisk dæktryksovervågning skal disse i nogle tilfælde genprogrammeres i bilens sikkerhedssystem. Vi har udstyret til at klarer disse opgaver.