POTENZA SPORT

SPORTNYHED

SOMMERDÆK BIL / 4X4 / SUV

Fuld kontrol, Sikker, dynamisk og stærk præstation. Bridgestone Potenza Sport er et højtydende dæk, der giver dig mulighed for at maksimere dit køretøjs fulde potentiale og fortsætte din rejse med fuld kontrol.
  • Klassens bedste vejgreb i sving og klassens bedste stabilitet ved ligeud-kørsel 1) 2)
  • Klassens bedste bremseevne på tør vejbane 1) 3)
  • Fremragende greb på vådt underlag 

 

 

 

TEKNISKE EGENSKABER OG FORDELE

Dette billede viser det asymmetriske slidbanemønster og den optimerede karkasse på Bridgestone Potenza Sport.

SLIDBANEDESIGN, FORSTÆRKNING OG KARKASSE

OPRETHOLD STABILITET VED LIGEUDKØRSEL OG I SVING
Asymmetrisk mønsterdesign, ny forstærkningsteknologi og optimeret karkasse maksimerer stabiliteten for kontrolleret svingpræcision og øget styringsrespons.
Viser en sporty profilform og slidbaneforbindelse, der forbedrer Bridgestone Potenza Sports bremseevne på tørt underlag.

SPORTY DESIGN OG INNOVATIV GUMMIBLANDING

KORTESTE BREMSELÆNGDE PÅ ET TØRT UNDERLAG.
Sporty design giver stabilitet ved kraftig opbremsning. Den innovative gummiblanding øger vejgrebet og leverer en enestående bremseevne.
Dette billede viser, hvordan ribben og hulrumsfordelingen maksimerer Bridgestone Potenza Sports ydeevne på vådt underlag.

RIBBEFORDELING, LAMELLER OG GUMMIBLANDING

FREMRAGENDE YDEEVNE PÅ VÅDT UNDERLAG (EU-LABELVÆRDI A)
Mønsterets fordelingen af ribbe og drænkanaler bortleder vand hurtigere og mere effektivt. De stive 3D-riller øger dækkets sving- og bremsekraft på våde overflader.

Bridgestones nye flagskib inden for sportsdæk, Potenza Sport, er kåret som vinder af AutoBild sportscars’ 2021 test af sportsdæk, hvor dækket placerede sig foran profiler fra otte andre producenter.

Potenza Sport, der blev testet på en Ford Mustang 5.0 i størrelse 265/35R20, fik den samlede bedste score under våde forhold og topplaceringer på tørre veje, og blev klassificeret som ’eksemplarisk’ af det tyske magasin.

Nyt førsteklasses sportsdæk fra Bridgestone
Bridgestones ultra-højtydende dæk, Potenza Sport, viste sig at have den korteste bremselængde af alle dæk på tørre veje og blev vurderet til at levere en præstation i top-to i testen på tørre veje.

Under våde forhold havde Potenza Sport den korteste bremselængde, og dækket brillerede også med den bedste ydeevne i vådt vejr på en cirkulær bane. Derudover blev det nye flagskib inden for sportsdæk prisbelønnet for en stærk præstation ved akvaplaning og for at bidrage til, hvad AutoBild sportscars beskrev som ’en helt ny standard’ for vådvejs-håndtering.

TÜV SÜD anerkender også Potenza Sport
Med AutoBild sportscars’ 2021 test af sportsdæk er det første gang, at Potenza Sport bliver testet af et uafhængigt bilmagasin – men det er ikke første gang, at Potenza Sport bliver anerkendt for sine gode egenskaber.

TÜV SÜD, der er et af Europas mest respekterede, uafhængige testorganisationer for biler, anerkendte Potenza Sport, da dækket blev lanceret. Her tildelte TÜV SÜD Potenza Sport den bedste ydeevne for både bremsning og sving på tørre veje og stabilitet ved ligeud-kørsel i forhold til konkurrenterne i det bedste segment.

TÜV SÜD bedømte også Bridgestone Potenza Sport, der har opnået en EU-labelværdi A for vådgreb på tværs af hele sortimentet, som bedste performer i våde sving og generel vådvejs-kørsel.

Også anerkendelser fra sport auto
Potenza Sport er også blevet testet af sport auto, som har testet sportsdækket på både BMW Z4 og Toyota Supra i størrelserne 225/35R19 og 275/35R19.

Vurderingen fra sport auto lægger sig op ad vurderingerne fra AutoBild sportscars og TÜV SÜD, nemlig at Potenza Sport har et fantastisk vejgreb på både våde og tørre veje. Herudover lyder vurderingen fra sport auto på bedste stabilitet i sving samt hurtigt og præcis styrerespons.

Flere førsteklasses, eksklusive dæk fra Bridgestone
Kåringen af Potenza Sport som flagskibs-sportsdæk er blot endnu en kåring i rækken af højkvalitetsdæk fra Bridgestone. Både Bridgestone Turanza T005-sommerdækket og Blizzak LM005-vinterdækket er tidligere landet øverst på testmagasinernes podier.

Potenza Sport fås i et bredt sortiment
Bridgestone Potenza Sport, der er udviklet og fremstillet i Europa, kan fås i 96 størrelser fra 17" til 22", så det dækker en lang række personbiler og SUV'er, lige fra førsteklasses sedaner og SUV'er til luksus- og prestige-biler.

bridgestone_potenza_sport_2021_maserati_mc20_lamborghini_sto_04

KØR SIKKERT OG UBEKYMRET
MED BRIDGESTONE DÆKGARANTIEN

Få gratis Bridgestone dækgaranti i
3 år, når du køber et sæt nye Bridgestone dæk
til din personbil eller SUV/4x4.

Du får gratis ret til Bridgestone dækgarantien, når  du køber og monterer 4 nye Bridgestone sommer-, vinter- eller helårsdæk til personbiler eller SUV/4x4 hos deltagende forhandlere.

For at aktivere Bridgestone dækgarantien for dine nye dæk skal du registrere dig på dette websted inden for 14 dage fra købsdatoen. Registreringen kræver visse personlige data, data for dit køretøj samt købsdokumentationen (købsbevis, faktura, kvittering).

Kun for private bilister. Op til 8 dæk pr. person og op til 8 dæk pr. køretøj/reg. nummer.

Hvilke skader dækkes af Bridgestone dækgarantien?

Vores dæk er udsat for mange farer i hverdagen! Bridgestones dækgaranti beskytter dig i 3 år ved skader på dækket, som er opstået ved påkørsel af genstande og ved punkteringer, hvor dækket ikke efterfølgende kan repareres efter gældende lovgivning

Alt afhængigt af dine Bridgestone dæks alder vil du få refunderet op til 100 % af købsprisen for erstatningsdækket i tilfælde af skade. Det er en betingelse for refunderingen af købsprisen, at det beskadigede dæks resterende mønsterdybde er 1,6 mm. Den eksakte garanti fremgår af følgende tabel:

garantie_tabelle
1920_1616661902-850759
tires

Bridgestone Blizzak LM005 gør rent bord.

ADAC har talt – og det samme har FDM i Danmark og en række af de store, europæiske bilorganisationer: Blizzak LM005 er det suverænt bedste vinterdæk i 2020.

 

Sig vinterkørsel, og de fleste af os mærker straks fornemmelsen af, at bilen skrider ud under rumpetten på os. Derfor er det også indlysende, at vi først og fremmest tænker på vinterdæk som dæk, der skal kunne stå fast i sne og på is.

Men den danske vinter er ofte mere våd end hvid, og det stiller særlige krav til bilens vinterdæk. Med temperaturer lige over frysepunktet er det ikke nok, at bilens vinterdæk bider fast i sne og is – mindst lige så vigtigt for et godt vinterdæk til kørsel i den danske vinter er dækkets egenskaber på våd og tør vej ved lave temperaturer.

 

Europæiske bilorganisationer er enige: Blizzak LM005 er årets bedste vinterdæk.

ADAC, FDM og en række af de store, europæiske bilorganisationer har været i fuld gang med deres årlige tests af vinterdæk.

Og de er alle enige med ADAC og FDM om resultatet: Blizzak LM005 er en klar testvinder! Fra engelske Auto EXPRESS og de tyske organisationer auto, motor und sport og ACE, til ÖAMTC i Østrig og TCS i Schweiz lyder konklusionen, at det netop er egenskaberne på våd og tør vej, der adskiller Blizzak LM005 fra andre vinterdæk og gør dækket til en klar testvinder.

 

Blizzak LM005 cleans table
Facadebanner sommer [Gemt automatisk]

Blizzak LM005 – det bedste vinterdæk til den danske vinter
Ser vi på ADAC og FDM, så blev Bridgestones Blizzak LM005 dæk testet på VW Golf GTI med 205/55 R16-originalmonteringer, en dimension der er monteret på mange af de mest populære bilmodeller på markedet, og den mest solgte i Europa.

I FDM’s vinterdæktest 2020 scorer LM005 som det eneste dæk i klassen topkarakter med 5 stjerner.

ADAC, Europas største bilorganisation, gav Blizzak LM005 en samlet score på 2,0 – den bedste bedømmelse af alle profiler i testen – og kårede dækket som vinder i klassificeringen af de 15 testede profiler.

Specialudviklet gummiblanding passer perfekt til vinterkørse
Rent praktisk er det kombinationen af et anderledes og dybere dækmønster og en blødere type gummi, der sikrer vinterdæk et bedre vejgreb i sne, is og sjap end på sommer- og helårsdæk.

Blizzak LM005 skiller sig ud fra konkurrenterne. Dækket har Bridgestones Nano ProTech™-gummiblanding, som har et højt silicaindhold. Netop silicaen er med til at holde dækket blødt ved kolde temperaturer, så trækkraften maksimeres, og vejgreb og kørekomfort er i top i al slags vintervejr.

Blizzak LM005 er i øvrigt det første vinterdæk, der har fået EU-mærke A-grade for vådgreb for hele produktlinjen.

ADAC anerkender lang levetid og lavt brændstofforbrug
Udover at stå godt fast på vejen, så er der også god økonomi i Blizzak LM005. Med sin lave rullemodstand og sit lave brændstofforbrug er Blizzak LM005 et godt, økonomisk valg af vinterdæk. Det energibesparende dæk giver ikke kun gevinst i forhold til kilometertal og omkostningsbesparelser, men betyder også, at dækket frigiver færre emissioner ved kørsel.

De miljøvenlige egenskaber ved Blizzak LM005 er da også blevet anerkendt af ADAC, som har tildelt Blizzak LM005 fremragende værdier for lav rullemodstand og brændstofforbrug.

Blizzak LM005 fås også med Bridgestones DriveGuard-teknologi
Blizzak LM005 fås i øjeblikket i 171 dimensioner til personbiler og SUV/4x4 fra 14 til 22 tommer.

Bridgestones DriveGuard-teknologi er integreret i 24 meget efterspurgte dimensioner (16 til 18 tommer) af Blizzak LM005. I tilfælde af punktering kan man med Driveguard-dæk fortsætte med at køre op til 80 km ved en maksimal hastighed på 80 km/t.

Hvad kan vi gøre for dig ?

IMG_2047

OZ Paddock store.

Vi har altid et stort udvalg i udstillingen fra OZ og MSW, så vi kan servicerer dig med både dæk og hjulskift.

depositphotos_83779682-stock-photo-car-tires

Opbevaring.

Har du ikke plads til at opbevarer dine hjul, tilbyder vi opbevaring på eget lager.

tyre_change_1080_x_1920

Hjulskift

Vi skifter dæk og fælge mens du venter.

Ring og bestil tid :   35 42 85 00

tpms-wheels1

TPMS

Har din bil elektronisk dæktryksovervågning skal disse i nogle tilfælde genprogrammeres i bilens sikkerhedssystem. Vi har udstyret til at klarer disse opgaver.