pioneer-logo-big-transparent
Alpine+logo
44407272_2084929921557116_4260717315521249280_o
Match
44371617_2084929911557117_8646288162106114048_o
download

Vi forhandler en langt række produkter fra de bedste bilstereo producenter.

pitcrew_logo_favicon

Original-Fit. Perfekt integreret, Peek Preformance.

Med et Original-Fit system i din bil får du ikke alene et system der er flot integreret og ligner en original installation. Du får også en lynhurtig Android styret navigationsenhed med alle de funktioner en moderne billist kan ønske sig. Funktioner som Bluetooth.Navigation A2DP, USB, AUX , stemmestyring af systemet, og alle de apps du ønsker at benytte direkte fra enheden. Spotify, Google, Tidal, Yousee, eller hvad du måtte ønske dig. Alle bilens originale funktioner integreret samt en brugerflade du selv er herre over.

ts-z65ch_12

Pioneer. En legende indenfor seriøs bilstereo

Pioneer's højttalere og subwoofer line up giver dig oplevelse af højere kvalitets lyd til enhver slags musik smag. Designet til være det perfekte OEM lyd opgraderings system, Pioneer’s højttalere og subwoofere er fremstillet med et formål; at være nem at installere, samtidig med at de giver en dyb og kontrolleret bas lyd’, som er det OEM højttalere mangler og specielt ved høj lyd styrke. Vi lagerfører også Pioneers imponerende udvalg af autoradioer, navigations systemer og multimedieenheder.

Vi har et stort udvalg monteret i vores stereo podie og vi kan rådgive dig om det perfekte valg til netop dine behov.

Match. Plug & Play

Filosofien bag Mach systemerne er at kunne tilbyde en maximal lydoplevelser med minimal installation med brug af det original anlæg og højttalere. Alt monteres uden spor og kan nemt af installeres igen. Perfekt til leasing bilen hvor du bare gerne vil nyde kørerturen med lækker lyd. Med indbygget Digital Sound Processor der er for programmeret med en lydprofil og opsætning der er optimal for den hver enkel bilmodel.

HELIX-G-FIVE-Pers-inputs_600x600

Helix.  The DNA of perfect sound

Med Helix enheder monteret vil du opleve den perfekte og kraftfulde lydoplevelse. Her er tale om kraftfulde intelligente forstærkere med avanceret ADEP teknologi, der kan møder bilfabrikanternes nyeste krav.

Helix leverer 2-4-6 og 8 kanals forstærkere

 

cee59d8a-a215-45b3-a36a-f2220c728f53

Audison.

I 1979 førte lidenskab til god lyd en gruppe ingeniører sammen for at designe en forstærker der kunne gengive den perfekte lyd i en bil.
Alt blev håndbygget og Audison grundlæggerne godkendte kun resultatet hvis man havde haft den helt rigtige oplevelse ved en grundig lyttetest.
I dag, som i går, bliver Audison-produkter kun præsenteret på markedet, efter at de fuldt ud har opfyldt de strengeste krav fra deres skabere og bevist deres absolutte topkvalitet.
Audison har i dag 4 serie af forstærkere. Top klasser som hedder Thesis, hvor der ikke er gået på kompromis nogen steder. Den totale audiophile oplevelse hvor alt går op i en højere enhed. Audison Voce serien er det bedste bud på en bilforstærker i absolut topkvalitet. Her har man brugt alt den knowhow man har fra Thesis serien men til en økonomiske overkommelig pris. Den nyeste serie på Audison autoforstærker linjen er Prima. Denne forstærker serie er specielt udviklet til integration i moderne biler, hvor man har en plug and play løsning så man undgår at modificere bilens originale ledningsnet.
Sidst men  ikke mindst har er der Audison SR serien. En bilforstærker serie hvor man har en masser af Audison kvaliteterne men i en entery klasse.
Glæd dig til forstærkere i topkvalitet
2be8d151-f8d6-4508-82cd-c38bf4af2d09

Hertz.

Hertz blev etableret i 1998, som en del af Elettromedia. Det er i dag den eneste fabrik, der laver bilstereo i Europa. I første omgang havde man kun produktion af bilhøjttalere, men fra 2006 startede man op med produktion af bilstereo forstærkere. Disse har altid været kendetegnet ved at yde ekstremt meget til en forholdsvis billig pris. Der har været forstærkere, som er blevet legender og har været med til at slå adskillige verdensrekorder i disciplinen DB-Drag. I dag har vi 5 serier, SPL serien som er lavet til at give ekstreme lydtryk og udfordre ethvert højttalersystem. Hertz Mille serien er den nye i klassen. Et produkt der er udviklet til at spille højt, godt og samtidig se pænt ud. Compact Power serien er det rigtig ”most value for money” produkt. Her får du lidt af det hele til en overkommelig pris. Dpower forstærkerne er lavet til den rigtige integration, hvor pladsen også er en spiller.