Packline

SKANDINAVISK DESIGN OG KVALITET

Er du klar til nye eventyr? Uanset hvor turen går hen, er de norske tagbokse fra Packline en trofast følgesvend, når du skal ud på rejse. Packline tagbokse er blevet optimeret løbende igennem årene, for den som værdsætter høj kvalitet, design og funktionaliteter.

I samarbejde med bilindustrien og ledende designere skaber Packline holdbare og robuste tagbokse som matcher bilens form og design.

 

GLASSFIBER OG ABS-PLAST
ABS-plast vejer lidt og virkelig stærkt materiale som er 99% re-cirkulerbart. Bliver behandlet med højglans akrylbelægning for en høj pianofinish. Alle Packline tagbokse i ABS-plast har 5 års produktgaranti.

Vore Packline tagbokse i glasfiber er udført i glasfiberarmeret polyester med indstøbte metalforstærkninger, noget som giver tagboksen en høj kvalitet og lang holdbarhed. Den glatte overflade, kombineret med aerodynamisk design minimere vibrationer og vindstøj. Alle Packline tagbokse i glasfiber har 10 års produktgaranti.

AERODYNAMIK
Alle tagbokse fra Packline er designet for optimal aerodynamisk ydelse. Ved at følge bilens linier og form tendere tagboksens front ned med forruden. Dette reducerer vindmodstanden ved høje hastigheder, og er positivt for miljøet.

UNIVERSALBOKSE OG TUNNELBOKSE
"Universalbokse" kan monteres på alle typer af tværgående tagbøjler. "Tunnelbokse" specieltilpasses den enkelte bil, hvor de tværgående tagbøjler går i en tunnel inde i tagboksen.

På Packline's faciliteter i Drammen ved Oslo, kan vi på bestilling, tilbyde at lakere din nye Packline tagboks i din bils farve imod merpris kr. 7.500,00 alt inkl.

 

 

Modula

Modula er vor italienske tyske leverandør af tag- og skibokse

Modula er storleverandør til bilindustrien med plastkomponenter og har en niche virksomhed som producerer de lækre tagbokse. Tagbokse som holder til at blive brugt, også til høje motorvejsfarter, da de er yderst stabile. Tagbokse i elegant design og med lækre detajler i et fornuftigt prisniveau.

Atera

ATERA Tysk OE kvalitet

Atera er førende tysk producent af lastholdere. Det helt unikke ved Atera lastholdere, er at de kommer samlet, dvs ingen løsdele eller tilhørende kitsæt, blot klar til brug. De har en perfekt pasform.
Atera er OE-leverandør til en række bilmærker.
Monteringstid første gang: 2-5 min.

I mere end 40 år har Atera udviklet og produceret transportudstyr. År efter år kommer der nye krav fra markedet. Senest er det fx 29" MTB hjul og tungere el-cykler som kræver Atera's opmærksomhed sammen med den nyeste generation af tagrælinger (integrerede tagrælinger), hvor Atera har lanceret en helt unik premium lastholder, kaldet RTD. Kun 3 artikelnumre dækker hele markedet herfor.
Et andet eksempel er at Atera har udviklet Atera Strada E-Bike ML, som er tilpasset til de store el-cykler med ekstra lang afstand imellem cykelhjulene.

Atera's produkter opfylder de strengere sikkerskrav man har på det tyske marked, som er langt strengere end vi har i Danmark. Produkterne er derfor alle testet og certificeret til TÜV/GS EURO-BE. Atera yder 3 års garanti, dog 5 år på deres tagbokse.

Flere uafhængige test har gang på gang understreget kvaliteten og brugervenligheden. Senest har danske feltet.dk og FDM-Motor givet Atera Strada Sport5 stjerner og engelske AutoExpress har Atera Nova skiholder som klar testvinder.

Thule

Med en Thule-tagbagagebærer er du klar til tage ud på eventyr og sørge for, at du har fået pakket alt, hvad du behøver. Når vores tagbagagebærere kombineres med andre Thule-produkter, er de et godt udgangspunkt for at transportere specialudstyr, som du bruger til at gøre de ting, du brænder for! Vi har holdere til cykler, ski, kanoer eller kajakker og surfboards. Plus ekstra sikre tagbokse og rummelige bagagebærere til specialbagage

Testet til det yderste og mere til.

Thule har sikkerhed som førsteprioritet – det gælder for dig og dem omkring dig. Vores kitsæt sikrer, at dine tagbøjler passer til din bil på en så tryg og sikker måde som muligt. I Thule Test Center™ får vores produkter kun det officielle godkendelsesstempel, når de har overlevet talrige kollisionsprøver, simuleringer af slid samt ekstrem varme, kulde, damp, sollys og endda stærke kemikalier. Alt sammen så du kan koncentrere dig om oplevelserne, der venter forude.

Green valley

GREEN VALLEY lastholdere

Green Valley er vor mid-segment sortiment af lastholdere, som lig andre udbydere på markedet består af fodsæt, lastholderrør samt kitsæt. Et særdeles fint og prisbilligt valg.
Monteringstid første gang: 15-45 min. afhængig af bilmodel

Allen Bike rack

Cykelholderen til alle biler.

Allen cykelholderen passer på alle biler, med og uden hængertræk, Sedan, coupe, cabriolet, station car og hatchback modeller.

Den støtter mod bilens bagklap med 4 gummifødder og fastholdes med 4 kraftige remme der fastgøres i kanten af bagklappen.

Allen er et amerikansk produkt og findes til 2 og 3 cykler