Originalfit logo

Original-Fit multimediesystemerne er fuldt kompatible med både Apple og Android smartphones. De er udviklet i Tyskland, og bliver konfigureret og produceret på fabrikker i Kina, England Spanien og USA. De er alle lavet således de matcher bilfabrikanternes original design og er perfekt integreret visuelt og funktionelt. Materiale valget er suplimt og ligner et originalt Suzuki produkt. Alle bilens original funktioner såsom ratbetjening, parkerings sensorer og andre informationer er fuldt integreret i systemerne. Brugerfladen er ens på alle systemerne men kan ændres efter din personlige smag. Brugerfladen er åben og det er muligt at installere stor set alle ønskelige Apps, via Google store. Vi har altid et stort udvalg på lager så du kan se og prøve produktet.

 

 

2017101810443890

Swift

Her får du navigation over hele europa, bluetooth streaming og samtale, Wifi, så du kan afvikle youtube, you-see, google, Spotify, eller hvilken som helst anden app du kender fra din smartphone, direkte fra systemet.

 

Systemet er fuldt integreret visuelt og funktionelt således at alle originale funktioner er aktive. Ratbetjening, bak kamera og bak senore er fuld funktionsdygtige. Materiale valget er suplimt og du kan ikke ser at her ikke er tale om et originalt Suzuki produkt.

 

 

7 Tommer touch skærm med DVD/CD afspiller.

Systemet koster Kr. 7.999,- incl moms og montering

Original-Fit systemet kan opgraderes med :

Apple Carplay modul Kr.949,-

DAB+ tuner                Kr.949,-

Bakkamera                Kr.2.499,-

 

Dette Original-Fit system passer på :

Suzuki Swift (2011-2015)

 

Er din Suzuki ikke med i oversigten, så giv os et kald, da det ikke er alle modeller vi har fået opdateret på siden. Tlf: 35 42 85 00