Originalfit logo

Original-Fit multimediesystemerne alle fuldt kompatible med både Apple og Android smartphones. De er udviklet i Tyskland, og bliver produceret på fabrikker i Kina, Spanien og USA. De er alle lavet således de matcher bilfabrikanternes original design og er perfekt integreret visuelt og funktionelt. Materiale valget er suplimt og ligner et originalt KIA produkt. Alle bilens original funktioner såsom ratbetjening, parkerings sensorer og andre informationer er fuldt integreret i systemerne. Brugerfladen er ens på alle systemerne men kan ændres efter din personlige smag. Brugerfladen er åben og det er muligt at installere stor set alle ønskelige Apps, via Google store. Vi har altid et stort udvalg på lager så du kan se og prøve produktet.

 

 

2017101810443890

Fiat 500

Her får du navigation over hele europa, bluetooth streaming og samtale, Wifi, så du kan afvikle youtube, you-see, google, Spotify, eller hvilken som helst anden app du kender fra din smartphone, direkte fra systemet.

 

7 Tommer touch skærm.

USB og AUX

Trådløs Apple Carplay og kablet Android Auto

 

Systemet koster Kr. 7.000,- inkl. moms og montering

Original-Fit systemet kan opgraderes med :

 

Bakkamera                Kr.2.499,-

 

Dette Original-Fit system passer på :

Fiat 500 (2016-2020)

 

Er din Fiat ikke ikke med i oversigten, så giv os et kald, da det ikke er alle modeller vi har fået opdateret på siden. Tlf: 35 42 85 00