Originalfit logo

Original-Fit multimediesystemerne er fuldt kompatible med både Apple og Android smartphones. De er udviklet i Tyskland, men bliver produceret på fabrikker i Kina, England, Spanien og USA. De er alle lavet således de matcher Citroêns originale design og er perfekt integreret. Alle bilens original funktioner såsom ratbetjening, parkerings sensorer og andre informationer er fuldt integreret i systemerne. Brugerfladen er ens på alle systemerne men kan ændres efter din personlige smag. Brugerfladen er åben og det er muligt at installere stor set alle ønskelige Apps, via Google store. Vi har altid et stort udvalg på lager så du kan se og prøve produktet.

12784_computer-technology-wallpaper

Citroên Jumpy

Dette svævende 10" touchskærm fra Original-Fit erstatter bilens originale radiomontering.

Der er navigation over hele europa, bluetooth streaming og samtale, Wifi, så du kan afvikle youtube, you-see, google, Spotify, eller hvilken som helst anden app du kender fra din smart phone, direkte fra systemet.

Trådløst Apple Carplay og Android auto er fuldt integreret i systemet

 

 

4 x 45 Watt

Bluetooth 5.0

Dette Original-Fit system sælges kun incl montering og koster Kr. 8.999,- incl moms og montering

Systemet kan opgraderes med :

 

DAB+ tuner      Kr. 949,-

Bakkamera      Kr. 2.499,-

 

 

Passer i følgende biler. Citroên Jumpy 2016-

 

 

 

 

 

Citroên C 4

Dette fantastiske multimedie system på 10 tommer, erstatter bilen originale skærm. Bilens originale system bevares, således alle original funktioner fortsat vises på den nye enhed. 

Der er navigation over hele Europa, bluetooth streaming og samtale, Wi-Fi, så du kan afvikle YouTube, you-see, google, Spotify, eller hvilken som helst anden app du kender fra din smart Phone, direkte fra systemet. Der er indbygget Apple Carplay og Android Auto

 

 

4 x 45 Watt

Bluetooth 5.0

Dette Original-Fit system sælges kun inkl. montering og koster Kr. 7.999,- inkl. moms og montering

Systemet kan opgraderes med :

 

DAB+ tuner      Kr.949,-

Bakkamera      Kr.2.499,-

 

 

Passer i følgende biler.

Citroên C4 (2010-2018)

 

Er din Citroên ikke med i oversigten, så giv os et kald, da det ikke er alle modeller vi har fået opdateret på siden. Tlf: 35 42 85 00